Ryon Gregersen

Tømrerarbejde

​Vi udfører alle opgaver som tømrer i forbindelse med renovering, ombygning, tilbygning eller nybygning.

Tømrerarbejde Vojens og Haderslev

​Vi udfører alle opgaver som tømrer i forbindelse med renovering, ombygning, tilbygning eller nybygning i blandt andet Vojens og Haderslev. Dertil kommer, at vi tilbyder rådgivning inden for energioptimering af din bolig.

Vi udfører en del arbejde i forbindelse med gavlbeklædning. Traditionel gavlbeklædning består af træ, men vi kan også tilbyde gavlbeklædning af blandt andet ivarplank eller hardieplank, som er helt vedligeholdelsesfrit.

Opsætning af Ivarplank og hardieplank

Langt hen ad vejen benytter vi den samme teknik som tømrer, men ivarplank og hardieplank er fremstillet af fibercement. Der bliver brugt strukturer under produktionen, så de får en synlig og varieret åreaftegning på overfladen. Derpå er de behandlet med vejrbestandigt akrylmaling. Det betyder, at fibercementen ligner træ, men at de er fuldstændigt vedligeholdelsesfrie og kan holde i rigtigt mange år.

Vi udfører traditionelt tømrerarbejde af enhver slags

Vi udfører også tagarbejde i forbindelse med nybyggeri, reparation og renovering, ligesom vi arbejder med undertage og sternbeklædning. Desuden kan vi naturligvis udfører mere traditionelt arbejde tømrerarbejde, hvilket kan være opsætning af plankeværk eller byggeri af en carport eller garage. Dertil kommer, at vi kan lave lofter og trægulve.

Vi tilbyder også snedkerarbejde i forbindelse med udskiftning og renovering.

Bliv kontaktet af Ryon Gregersen