Ryon Gregersen

Snedkerarbejde

Vi udfører alle arbejdsopgaver som snedker i forbindelse med udskiftning og renovering af køkken, inventar, døre og vinduer.

Snedkerarbejde Vojens og Haderslev

Vi udfører alle arbejdsopgaver som snedker i forbindelse med udskiftning og renovering af køkken, inventar, indvendige døre samt udvendige døre og vinduer. Vi kan også udskifte glas i døre og vinduer, ligesom vi udfører alle andre snedkeropgaver.

Endvidere kan vi som tilbyde rådgivning i forbindelse med valg af døre og vinduer, herunder åbningsmuligheder, overflader, materialer og design. Det kan for eksempel være, at du ønsker vejledning i, hvilken overflade der er den bedste løsning for dine kommende døre.

Vi kan vise dine nye vinduer i et tegneprogram

Vi har et tegneprogram, så vi kan illustrere, hvordan dit hus vil komme til at se ud med de forskellige vinduer, som vi kan tilbyde, alt efter farve, materiale og design. Et godt tegneprogram er langt bedre end de bedste forklaringer fra en snedker. Vi kan endvidere tilbyde sikring af vinduer, således de for eksempel kan stå åbne om natten, hvis du ønsker nat-ventilation, når du sover.

Få et uforpligtende tilbud fra din lokale snedkermester

Vi kan med andre ord lave alt, som en snedker kan udføre, og det kan være i forbindelse med reparation, renovering, ombygning, tilbygning eller nybygning i blandt andet Vojens og Haderslev samt mange andre steder.

Vi udfører også traditionelt tømrerarbejde.

Bliv kontaktet af Ryon Gregersen