Ryon Gregersen

Maskinsnedkeri

Vores maskinsnedkeri er et samlingspunkt for meget af den erfaring, som vi har samlet sammen gennem 90 år.

Maskinsnedkeri i Vojens og Haderslev

Ryon Gregersen Tømrer- & Snedkerforretning i Vojens ved Haderslev blev grundlagt i 1925, og en af vores kompetencer er vores velrenommerede maskinsnedkeri. Vores maskinsnedkeri er med andre ord et samlingspunkt for meget af den erfaring, som vi har samlet sammen gennem 90 år.

Vores automatiske snedkeri laver det du ikke kan få

Når vi har opgaver som tømrer og snedker sker det, at det ikke er muligt at fremskaffe et produkt, som passer ind i helheden. Nogle gange sker det også, at det, som vi kan fremskaffe, ikke svarer til vores kunders behov og ønsker. Der kan være praktiske, æstetiske eller arkitektoniske årsager til det, og derfor har vi opbygget et grundigt maskinsnedkeri. Hvis du skal bygge en tilbygning, men ikke kan finde det rette profil, så kan vi fremstille det på vores maskinsnedkeri.

Mange af vore kunder er derfor private kunder eller håndværkere, som skal bygge for en privat kunde, men vi arbejder også for virksomheder.

Afpudsning, afhøvling og tilskæring med maskinsnedkeri

Vores maskinsnedkeri laver især mange afpudsninger af bordplader, men også af trappetrin. Der er en del huse i Vojens, som har smedejernstrapper, med træ trin, og her er det ofte os, der står for afpudsning eller afhøvling, fordi vi har de rette maskiner.

Derudover kan vi tilbyde afhøvling og tilskæring af bordplader, kehling og fræsning af specialprofiler og lister, samt opskæring, runding m.m. af forskellige andre former for plader.

Bliv kontaktet af Ryon Gregersen