Ryon Gregersen

Låsesmed

Vi kan tilbyde både rådgivning og låseservice for private boligejere og virksomheder. Besøg vores låsebutik i Vojens.

Låsesmed og Låsebutik i vojens

Er uheldet ude og har du fået låst dig selv ude, ​ så kan du altid ringe til os på telefon 74 54 13 18, så kommer vi med det samme. Vores låsesmed kommer ud til akut, så du ikke skal vente alt for længe med at komme ind i dit hjem igen. 

omstillet dine låse ved ejerskifte

Vi kan lave alt, der har med låse at gøre og det kan være, at du lige har købt en andels- eller ejerbolig, men så har du sikkert også overtaget den tidligere ejers nøgle. Problemet er, at du reelt ikke ved, hvor mange nøgler der er i omløb, og selvom alle disse nøgler skulle være returneret, så kan der være lavet kopier. Vi kan for en sikkerheds skyld omlægge dine låse og skulle du have brug for det, så kan vi lave det så du kun har en nøgle til alle dine døre.

Ofte benytter en indbrudstyv en bankenøgle, hvis boligen har en ældre og slidt lås. Og det sker ofte, at sådan en bankenøgle slet ikke efterlader synlige tegn på indbrud. Det kan potentielt give problemer med ens forsikringsselskab, hvis der ikke er synlige tegn på indbrud. Dog bør låsen omgående udskiftes af en låsesmed.

Jævnlig udfskiftning af alle dine låse

Det bedste er at udskifte alle låse hvert tiende år, inden de bliver slidte og gammeldags. Derved nedsætter du også risikoen for indbrud. Og når du alligevel har en låsesmed ude i din bolig, så kan du passende få omstillet alle låse i huset, så du kun skal bruge en nøgle til alle døre, herunder postkasse, redskabsskur og kælderrum. Vi kan desuden tilbyde sikring af alle døre og vinduer.

Skulle du få brug for en ekstra nøgle, kan vi også klare det.
Ligeledes kan vi gravere hunde- og kattetegn, kuffermærker m.m.

Bliv kontaktet af Ryon Gregersen